Funkiwi’s i El niño de la hipoteca units en l’últim concert de l’any

Funkiwi’s tocarà el seu últim concert de l’any junt a El niño de la hipoteca. El pròxim divendres 27 de desembre es cel·lebarà un cap d’any anticipat a la sala Àgora live d’Aldaia (València), a partir de les 23:00h. El grup valencià xafarà l’escenari amb ‘Sírvase su copa aquí‘ , el seu primer treball discogràfic, editat al 2012. En ell mostren una barreja d’estils en els que destaquen el reggae, rock, hip-hop i el funk.

1009520_688542254511407_176867341_o

El niño de la hipoteca

Pseudònim que empra el cantautor Guiu Cortés. Destaca pel seu gran sentit de l’humor, impregnat a les seues lletres. Dins les seus cançons més conegudes trobem ‘copy paste’ i destaquen oracions mítiques del cantant com el Palomino fa xiu xiu, dins la seua cançó ‘Alma de cartón’.

La nit la tancarà el DJ Víctor Llinares fins que els espectadors diguen prou. La venda d’entrades es desenvoluparà al Café Básico d’Aldaia, bar Musical d’Alcàsser, la Tasca Luisa de Massanasa i Café Lisboa. De manera online també es podran adquirir posant-se en contacte amb l’organització. En tots aquests punts la venda serà anticipada per un preu de 5 euros i en taquilla per 7 euros.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €