‘Gràcies Hitler’, el nou videoclip de Mugroman!

sol d'hiverMugroman estrenà el diumenge nou videoclip. Gràcies Hitler, la cançó oculta del seu últim disc ‘Sol d’Hivern‘, és el tema triat. Una melodia poc coneguda amb la que els joves de Xixona han volgut desitjar un bon nadal a tots i totes.

La banda valenciana nascuda en 2002 es caracteritza pel seu estil punkpop i rock, amb la eterna essència de la dolçaina, que darrerament ha anat perdent pes a la seua música. ‘Sol d’Hivern’ és el quart dels seus treballs. Publicat a principis d’any, l’àlbum ha oferit clips d’important ressó destacant Com quan érem veu i so, dedicat als treballadors de RTVV.

Ací deixem el regal de nadal de la banda xixonenca, Gràcies Hitler, al que recullen escenes de diverses pel·lícules sobre els nazis:

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €