Mésdemil cel·lebrarà el seu aniversari a la ciutat Comtal

cartellMésdemil és una empresa valenciana relacionada amb el món de la música professional. Ofereix tant la producció com l’enregistrament musical  dels treballs dels artistes als seus estudis. Així mateix també conta amb disseny  gràfic i una producció de videoclips i serveis fotogràfics.

Amb motiu del seu 5é aniversari es celebrarà a Barcelona un concert conmemoratiu, igual que el realitzat el passat mes d’octubre a Benissanó. Gràcies al suport de la revista Enderrock, de l‘associació Espai del País Valencià i de la Casa de València de Barcelona el concert serà possible.

pepet i marietaEn l’acte programat pel proper  20 de desembre a les 20:00h tres cantautors estaran convidats a presentar els seus nous treballs. Jordi Montañez, natural de Barcelona ens presentara “Cançons d’ara”. Aquest és el segon treball discogràfic del català, un disc molt més eleptic i elèctric que l’anterior. En segon lloc contarem amb la presència del jove de Concentaina Andreu Valor i el seu disc “Malgrat la plutja”, presentat al seu públic el passat mes d’octubre. Un disc farcit de col·laboracions com les de Eduardo Bates, Hugo Mas de Vertigen, Andreu i Mireia de Rapsodes etc. I per últim contarem amb la presència dels d’Ulldecona,  Pepet i Marieta, en solitari.

La Casa de València és l’espai escollit per dur a terme les actuacions.L ‘entrada al públic costarà 7€ (socis de l’Espai del País Valencià) i 10€ als no socis.  Amb l’entrada s’ inclourà un CD recopilatori dels 5 anys de Mésdemil.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €