Aspencat nominats a 5 premis Enderrock

Aspencat EnderrockEl 26 de gener la revista especialitzada Enderrock va tancar la primera volta de la votació popular per als Premis Enderrock 2014. Ara comença una última ronda per elegir els guanyadors. Aquesta última votació estarà activa fins el 16 de Febrer a la pàgina de l’Enderrock habilitada per a aquesta ocasió. Ara només podràs votar un dels 10 classificats en cada categoria.

Aspencat nominats a 5 premis enderrock

Pel que fa a la representació valenciana més important enguany s’endú la palma els Aspencat de La Marina Alta. Després d’un nou disc “Essència” que els ha servit per renovar-se encaren el 2014 amb l’actuació de Falles o el Viñarock. Les nominacions obtingudes han estat com a Millor disc de pop-rock del 2013, Millor cançó de pop-rock del 2013, Millor artista del 2013, Millor directe del 2013, Millor lletra de cançó en català del 2013.

De valencians a les llistes també hi trobem Andreu Valor, Obrint Pas, Pepet i Marieta o La Raíz, així que ja saps, no oblides recolzar la música valenciana als Premis Enderrock, pots exercir el teu vot en el següent enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €