El drum’n’bass del britànic Benny Page sonarà a Castelló dissabte

Benny Page CastellóAquest dissabte 1 de març visita la capital de La Plana el DJ i productor britànic Benny Page. Per als que no el congueu es tracta d’un jove londinenc que és considerat un dels màxims exponents pel que fa a l’electrònica, més concretament dins dels estils Drum’n’bass o Jungle.

Una oportunitat única per veure’l en directe. Ve a Castelló pel 5t aniversari de Waweekends un col·lectiu que promociona l’electrònica i el reggae a la ciutat. Benny Page serà el toc de gràcia d’una nit que comptarà amb els DJ’s locals Malditos Bastardos, Dj Sinic, Jamal, Smoking Kills, Piolo & Wallar, Saltim Bang Kids, Smoking Times i Wild discipline.

La festa serà al Luxaclub i les entrades valen 10€ si la compres anticipadament a algun dels RRPP de Waweekends, a l’esdeveniment oficial del Facebook hi tens tota la informació i contacte.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €