Electro Weekend tanca el cartell amb Paco Osuna i Dubfire

1621743_666317700076616_1346369609_nEl festival Electro Weekend, que es celebrarà a l’Espai Multiusos Delirium de Benidorm aquesta Pasqua, ha completat el cartell d’actuacions per a la seua segona edició. La llista d’artistes que ja havien anunciat s’ha engrossat amb noms de la talla de Dubfire, Paco Osuna, Joris Voorn, tINI, entre molts altres.

Ali Shirazinia és el nom de l’iraní que s’amaga darrere de Dubfire, mestre del techno melòdic que oferirà un dels sets més esperats. Estarà acompanyat els dies 18 y 19 d’abril d’una bona representació del techno, minimal i dubstep europeus i valencians. Per això junt a l’holandés Jori Voorn o l’heminència del house francés Marc Antona trobem els valencians Space Elephants o La Musique d’Ordenateur.

El català Paco Osuna també és un dels noms destacats, guanyador de dos Vicious Magazine Awards. L’Electro Weekend completa la programació de showcases Metro Dance Club con Iván Serra y Dubpaper, Furtive con Soak y Dosis Vs Ohcan y Koh Tao con Pin Up, Borja Clubes y Mondejar and Lozano. El preu de les entrades ronda els 30€ i es poden aconseguir al web del festival.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €