Només d’entrar hi ha sempre un dinosaure, nou disc d’Els Amics de les Arts

Els Amics de les Arts introdueixen novetats a aquest 2014

El grup català ha estrenat a les 14:00h d’avui el seu nou web mitjaçant una connexió en directe amb els seus seguidors. A més a més han donat algunes dades del seu nou treball, com el títol “Només d’entrar hi ha sempre un dinosaure” i la data de publicació, el proper dimarts 8 d’abril.

amics estudioFormat per Dani Alegret, Joan Enric Barceló, Eduard Costa i Ferran Piqué. Aquesta última novetat ha sigut el seu quart disc d’estudi, el qual encara no han acabat d’enregistrar. La informació del nou projecte no s’ha sabut fins a hui i encara queda molt per saber. El títol i la data de sortida són per el moment les úniques confirmacions.

L’estil musical, el nombre de cançons que composaran el disc “estem gravant 15 però eixiran entre 10 i 12“, afirmaren a mig dia, i totes lesdades al voltant de la nova gira són encara meres incògnites que els catalans aniran resolent a poc a poc. Mitjançant els directes des del seu web aniran aportant més informació i ens mostraran “Ja no ens passa“, cançó que donarà nom al primer senzill del quart treball, acompanyada d’un videoclip, encara pendent d’enregistrar.

El primer directe de Els Amics de les Arts des del seu web:

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €