“Reflexiones de un cosmonauta errante” de Solar arriba a Teulada-Moraira

solar cosmonauta erranteEste dissabte 15  a les 19h tindrà lloc a l’Auditori de Teulada-Moraira l’espectacle-concert “Reflexiones de un cosmonauta errante”, la posada en escena del primer disc de Solar titulat Ignición.

Aquesta posada en escena, però, va més enllà del concepte de concert, es un guió, una posada en escena, una historia. Per a aquest fi Solar compten amb un grup de vells i bons amics per fer possible l’espectacle aportant la seua professionalitat i el seu talent en el camp del so, de la il·luminació i de les arts visuals.

El dissabte, comenta Mark Dasousa, despertarem eixe astronauta que tots tenim amagat a dins, que té les seues pròpies conclusions sobre allò que l’envolta, però que no les comparteix amb els demés. Hi podreu trobar orquestracions, projeccions d’efectes visuals i algunes sorpreses més.

Per fer-te amb la teua entrada pregunta’ls al Facebook o al seu correu electrònic. No t’ho perdes! Vos deixem amb la seua actuació a La 2 de RTVE.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €