Vadebo i Atzembla entre la programació de la Falla Arrancapins

arrancapinsCom molts sabreu la Falla Arrancapins de València no és una falla normal. Sempre destaca pel seu esperit crític i la seua programació. Aquestes falles els d’Arrancapins (que estan al c/ Villanueva i Gascons) no deceben. Encapçalaran la programació d’activitats els concerts dels grups Vadebo i Atzembla que serà el dimarts 18 de març a partir de les 00:00h.

VaDeBo

Aquest projecte musical autogestionat es formà l’estiu del 2013. Són un grup d’antics membres d’altres bandes valencianes que decidiren unir-se per seguir fent el que més els agrada, música. Està format per Xavi (Dj), Álvaro (Teclat), Agustí (Percussió i veu), Víctor (Guitarra), Toni (Baix), Santi (Bateria) i per últim Marcos i Dani (Veu).

Tracten amb ritmes de mestissatge i música combativa com el reggae, l’ska, el hip hop… Sense perdre mai el compromís com a banda. Al final del post vos deixem amb el seu últim videoclip que ha eixit aquesta setmana.

Atzembla

Pareix que l’experiència del darrer any va ser gratificant i enguany han volgut repetir. El grup de l’horta nascut de l’amistat i l’estima per la música. Mitjançant l’ska, el rock i el punk creen una esfera musical on poder expressar allò que senten, el que creuen i defensen. Aquestes falles seguiran promocinant el seu últim disc El teu viatje.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €