Jimmy Cliff, Jolly Boys i David Rodigan encetaran el Rototom Sunsplash 2014

Els jamaicans i el britànic es converteixen en les primeres confirmacions d’aquesta 21º edició del Rototom Sunsplah. La música jamaicana més genuïna i de major influència mundial aplega un any més a les platges de Benicàssim (Castelló). La setmana triada anirà des del 16 d’agost fins al 23 del mateix mes. Huit dies on s’escoltarà un reggae a més de mig segle de recorregut.

MS Jimmi CliffJimmy Cliff

Una de les primeres estrelles de la música jamaicana. Començà a l’era de l’ska amb grans temes com Hurricane Hattie, King of kings etc. i després s’introduí al món del reggae amb cançons com Wonderful World, Beautiful people.

Jolly Boys

Formats en 1945 són un dels grups més destacats i continuadors del ‘mento’, un tipus de música variant del calipso. Amb els 70 anys que ja té el seu cantant solista s’han convertit en un dels grups més antics en actiu de tota Jamaica.

David Rodigan MBE

índiceMés de trenta anys porta aquest britànic fent música. Treballa a la emissora de ràdio BBC Xtra, per la que han passat grans cantants del reggae com Augustus Pablo, Bob Marley i Dennys Brown.

Els artistes confirmats augmenten cada setmana i fins a dia d’avui, a banda d’aquests tres, el festival contarà amb la presència de: Easy Star All – Stars, Shaggy, Romain VirgoGladiators, Luciano, Alpha Blondy, Twinkle Brothers, Collie Buddz i Inner Circle. A més a més els preus oscil·laran entre els 140 euros i els mini- abonaments entre els 60 euros.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €