Jorge Drexler presenta “Bailar en la cueva”, Alcoi única data valenciana

Jorge DrexlerVos presentem el nou single de Jorge Drexler: “Universos paralelos“. Est és el primer avanç del seu nou àlbum, “Bailar en la cueva“, que s’editarà simultàniament a l’Estat espanyol i al continent americà el pròxim 25 de març. I que presentarà al Teatre Calderón d’Alcoi el pròxim 30 d’Abril en l’únic concert al País Valencià.

El disc compta amb importants col·laboracions. “Universos paralelos” arranca amb l’inconfusible so de la seua secció de vents, en una cançó on Jorge Drexler col·labora amb la rapera franc-xilena Ana Tijoux, i que en les primeres escoltes ja es delata com un clàssic instantani en la seua discografia. Trobarem des de les veus de Caetano Veloso a “Bolívia” o Bomba Estéreo a “Bailar en la cueva“, fins a la producció musical d’Eduardo Cabra (Calle 13) en “Todo cae“.

No et perdes, doncs, les noves cançons i disc de Jorge Drexler ja que només hi ha una ocasió veure’l i serà al Teatre Calderón d’Alcoi el dia 30. Ja es poden adquirir les entrades online a través de Instanticket. Vos deixem amb un xicotet tast.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €