Nudozurdo visitarà València al 4rt aniversari de Water Tapes

Cartel (Baja)Enguany el projecte valencià Water Tapes compleix 4 anys. La iniciativa, consistent en enregistrar acústics de bandes a lavabos i WC ha gravat artistes de la talla de Sr. Chinarro, Nada Suf, Niños Mutantes, Ken Stringfellow i un llarg etc. Per celebrar aquest aniversari s’han aliat amb la promotora &Sons per a portar de nou a la banda madrilenya de rock Nudozurdo. La festa tindrà lloc a la Sala Wah Wah de València el proper 11 d’abril, i els acompanyaran la banda valenciana Ambros Chapel.

Nudozurdo és una banda capaç de generar atmòsferes pròpies, angustioses i enèrgiques, i llançar als quatre vents un missatge tan original com personal al qual trobem rock, post-rock o pop. El directe és sense dubte el plat fort de la banda. Un directe ple de matisos i intensitat que fan que les seues cançons es transformen continuament buscant nous horitzons.

Nudozurdo

Ambros Chapel, per la seua banda, són una formació valenciana apareguda en 2006, que tot i la seua curta vida acumulen més de 130 concerts per tot l’Estat, aíxi com un interessant palmarés de premis i reconeixements. Portaran el seu postpunk setanter i de mitjans dels huitanta que van practicar bandes com The Cure, Bauhaus o Joy Division.

Podeu aconseguir les vostres anticipades per 10€. En taquilla les entrades tindran un preu de 12€. Els punts de venda físics són Discos Harmony i Let’s Go Bar Music. Online es poden comprar a Notikumi i Movingtickets.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €