El Diluvi enceta nou Verkami amb ‘Motius’

motius-diluviLa banda de folk i música de fusió El Diluvi estan preparant nou disc: ‘Motius’. Per a finançar-lo han encetat un projecte a la plataforma de micromecenatge Verkami. Després de l’èxit de la seua primera referència, que han presentat arreu dels Països Catalans el 2012 i el 2013, la banda de Castalla vol fer una passa endavant en la recerca del seu propi estil. Per aconseguir-ho han comptat amb David Rosell com a productor. El músic i productor de bandes com Dept. i Brams, i també s’ha encarregat de produir a Els Catarres i Txarango entre d’altres.

Alçar el vol, Amor tèxtil o Dents de foc són alguns dels títols de les cançons que trobareu en Motius, un àlbum que té com a eixos vertebradors la lluita i l’amor, dos sentiments que per a la banda tenen arrels semblants. En el procés creatiu de les cançons hem ajuntat els nostres gustos musicals i hem parit cançons a ritme de reggae, tango, rumba o cúmbia, i els hem adobat tant amb alguna melodia tradicional com d’altres de pròpies.

El disc comptarà amb les col•laboracions d’artistes com Meritxell Gené, Diana de la Torre (Orxata), Cesc Freixas i alguns més que vos anirem anunciant juntament amb noves sorpreses com el disseny del projecte, el nou videoclip, i les dates confirmades de la posterior gira, que començarà a el 31 de maig al Rosselló, a la Trobada de la Catalanitat on compartiran escenari amb La Troba Kung-fú.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €