Inèrcia torna amb videoclip de “Cop d’ull”

Inèrcia Colp d'ullDesprés de presentar el seu primer disc d’estudi No és cap simulacre, enregistrat als estudis RPM d’Almàssera, i el seu primer videoclip “El secret”, Inèrcia torna a sorprendre’ns amb un nou videoclip: “Cop d’ull”.

Aquesta vegada veiem al grup tocant en meitat d’una freda nit d’hivern, en un bosc perdut al no-res. Mentrestant, a València, una història surrealista ocorre als carrers, i el públic haurà de posar la seua pròpia interpretació. La història vol fondre’s amb la cançó, que parla de dubtes, confusió i incomprensió, mentre el grup descarrega tota la seua ràbia.

Per a l’enregistrament del videoclip, Inèrcia ha tornat a comptar amb L’esclat Produccions. Ells van ser també els encarregats de dur a terme el seu anterior videoclip, “El secret”, així com d’altres com “Baix de l’aigua” de Tardor o “Laila” de Tremp.

Vos deixem amb Cop d’ull d’Inèrcia.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €