Meteor estrena nou single: ‘Ni un sol segon’

Captura 1Meteor es presenta hui amb un nou single, ‘Ni un sol segon’. La nova banda de rock de la Marina arranca per fi amb la publicació inminent del seu primer disc ‘Allò que som’, previst per a la primera setmana de maig. Amb ‘Ni un sol segon’ podem interpretar l’esforç de Meteor per formar part d’un canvi en l’àmbit socio-cultural valencià, i que volen transmetre amb lletres esperançadores i positives. Volen donar-nos energia, i amb aquest primer single aconsegueixen, com a mínim, la nostra atenció i expectació per escoltar-ne més. El nou tema de Meteor compta a més amb la col·laboració vocal de Carlos Caselles, cantant de la banda de rock Smoking Soul’s, una de les formacions del gènere més d’actualitat. Amb aquesta col·laboració Meteor entren de cap a eixa nova escena rockera formada per bandes com Smoking Soul’s, Mai Mai, Tardor, Inèrcia i altres.

Al vídeo amb que han acompanyat ‘Ni un sol segon’ els podem vore gravant la cançó als estudis Dénia Sound. Abans de l’eixida del disc ‘Allò que som’, encara podrem gaudir d’un altre single d’avançament, ‘Somiar’, del que sabem que anirà acompanyat d’un videoclip. De moment ens hem de conformar amb aquesta cançó o anant a vore’ls en directe aquest divendres al pub l’Ona de Pego, on actuaran a la semifinal del Jerock.

Verkami en marxa

Però per a finalitzar l’edició dels nous CD’s, pagar despeses d’enregistrament i derivats els Meteor necessiten finalitzar amb èxit el projecte de Verkami que tenen obert. Els mariners confien en l’ajuda del públic per poder assolir l’objectiu a temps. Podeu trobar recompenses ben atractives que inclouen còpies del disc, samarretes, mertxandatge, descàrregues exclusives i anticipades i molt més!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €