Varry Brava i Rubick el 16 de maig a València

VarryBravaSummerbLa promotora valenciana &Sons ha organitzat una nit de concerts per al proper 16 de maig a la Sala Wah Wah de València. Els convidats a actuar seran dos bandes: els murcians Varry Brava i els locals Rubick. Varry Brava -banda formada a Múrcia a mitjan 2009 – ha aconseguit fer-se lloc al panorama musical espanyol gràcies a la seua descarada posada en escena i el seu so inconfusible. Una aposta eclèctica que va des del pop dels 80s fins a la música disco, passant pel moviment indie més actual. Briu, brillantor, energia, força i elasticitat suficients per facturar hits pop amb peus i cap. Varry Brava no deixa indiferent a ningú amb la seu principal basa: un contundent, enèrgic, divertit i demolidor directe.

Després de donar els seus primers passos amb ‘Ídol’ (Demo 2009), s’estrenen amb ‘Demasié’ (Autoeditat, 2012), produït per Raúl de Lara (Second) i Varry Brava. Des de finals de 2013 va començar la gravació del que serà el seu 2n treball discogràfic, previst per a mitjan 2014, del qual podrem sentir els seus primers temes com a bestreta el proper dia 16 de maig a Wah wah.

varry brava 16 mayo pRubick és una banda de rock que naix l’any 2008 a València .Les seues variades influències els fa passar de temes purament rockers a temes amb sons més actuals barrejant sintetitzadors i electrònica. Beuen d’influències de bandes com Jet , Kasabian , Oasis , Arctick Monkerys, Black Keys, o Stereophonics entre d’altres. La seua contínua recerca de fer de Rubick el seu projecte de vida, desprenent energia sense límits, interactuant amb els fans a cada directe que donen, els ha portat a tenir una bona legió de seguidors. Totes aquestes coses els han portat a viure experiències úniques en festivals nacionals i internacionals, com el BBK Live, i a rodar per tot tipus de concursos i sales arreu d’Espanya. Després de cantar en anglès ara es presenten amb un nou projecte en castellà, en el qual pretenen oferir un so únic, original, trencador i allunyar-se una mica de les similituds amb les seues bandes referents.

Les entrades poden comprar-se a entre 7 i 9€ anticipades. Els punts de venda físics són Harmony Discos i al Let’s Go Bar Music. A Internet les podeu comprar fent click a aquest enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €