Aspencat al Viñarock, nou video

Aspencat al Viñarock

La formació de la Marina Alta, com ja sabreu, ha arrancat una gira amb més de 35 concerts ja confirmats que els portaran arreu del territori, als quals es sumaran més concerts i festivals. Aquesta segona gira del disc “Essència“, #AntimatèriaTour2014 fa referència a una de les cançons més electròniques i compromeses del disc.

En aquesta segona gira Aspencat s’ha presentat per primerava volta a Villarobledo, ciutat del rock i de la música alternativa durant els dies del festival. Aspencat al Viñarock presentaren un directe contundent que va fer que públic no parara de moure’s en tota l’actuació. Damunt l’escenari desmostraren i defensaren perquè són un dels grups valencians més punters. Aspencat al Viñarock, agafant el relleu dels Obrint Pas, haurà estat per a la banda un impuls que continuarà aquest estiu i que els durà al Aúpa Lumbreiras, l’Acampada Jove o el Rebrot.

A continuació vos deixem amb el vídeo on sona “Queden matinades” de fons amb imatges del concert d’Aspencat al Viñarock i algunes declaracions dels seus components.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €