Crystal Fighters aterren de nou a València

El pròxim divendres dia 16 de maig els londinenses Crystal Fighters tornen als carrers de València.  A les 20:00h de la vesprà començarà el concert que acollirà a cinc artistes diferents. Cinc hores de musica ininterrompuda de la mà dels caps de cartell més les actuacions de Ls Tropical, Ley Dj, Obtuso i Xharles. L’auditòri de Burjassot es torna a oferir per rebre al seu interior espectacles musicals. A més a més amb la compra de l’entrada els assistens tindran dret a la post-party amenitzada a la discoteca La3 de València.

Crystal Fighters

crystal-fighters-asdfBanda de musica londinenca formada al 2007. L’indi, l‘electrònica però també la folklòrica són els  estils que millors els defineixen. Arribaren a l’Estat Espanyol en 2011, a les ciutats de Barcelona i València, i conseqüència de la gran acceptació les seues visites han anat multiplicant-se. Al FIB, Jazzaldia i Dia de la musica ja sha’n deixat veure alguna que altra vegada.

Els seus quatre components, Sebastian Pringle, Gilbert Vierich, Graham Dickson i Eleanor Fletcher repercuteixen en el seu públic gràcies a cançons com You and I Love is all I got.  Amb els seus dos treball discogràfics, Star of love (2010) i Cave Rave (2013), no deixen de plenar sales allà on van. San Sebastián, Santiago, Madrid etc. són alguns expemples. Recordar que l’entrada a l’espectacle té un preu de 20 euros i per comprar-les es podrà fer mitjançant aquest enllaç. Al recinte els menors de 16 anys només podran assistir baix la supervisió dels seus progenitors o tutors legals.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €