El Low Festival de Benidorm anuncia 8 confirmacions més

Low Festival últimes confirmacionsDes de Dinamarca arriba una de les noves confirmacions del Low Festival . La sensació electro-pop més cool i underground del moment que ja s’ha comparat amb bandes com Grimes o Twin Shadow. Eclética en les seues inspiracions musicals, amb el seu primer disc, “No Mythologies To Follow” –publicat fa escassos mesos-, està conquistant a mig món.

I, com de ballar es tracta, una altra de les confirmacions aconseguirà posar a tot els lowers a donar salts. Es tracta de The Suïcide of Western Culture, un duo català conegut internacionalment gràcies a un disc de títol homònim i amb una instrumentació molt bàsica publicat fa uns anys. El seu segon llarg, “Hope Only Brings Pain”, consta de cançons de rerefons tràgic però inesperadament plenes d’esperança. Una combinació imparable d’electrònica lo-fi, ritmes analògics i post rock emocional que portarà als lowers per un viatge ple de contrastos.

El Low Festival també confia amb Modelo de Respuesta Polar triats talent Budweiser _emerge en 2011, han crescut, han madurat i es mouen amb soltesa entre la força dels paisatges sonors que aconsegueixen crear i el carisma de la veu de Borja Mompó. Ho van constatar amb “Así Pasen Cinco Años”, el seu primer llarg, i ho estan reafirmant amb “El cariño”, el seu segon àlbum recentment publicat. I, si de talents emergents estàvem parlant dos noms més se sumen, Jack Knife i els alacantins Empty Bottles, que posen la nota més rockera a aquesta nova tanda de confirmacions.

Red Bull Music Academy presenta dos avançaments de la seua programació en l’escenari VIP POOL
B Fletxa i Alizzz.

Cristian Quirante és el nom que està darrere de Alizzz. La carrera de Alizzz, un habitual de l’escena Dj europea, ha experimentat durant els últims mesos una ascensió meteòrica que li he portat a exportar el seu so a EE.UU en una gira de reconegut èxit i a publicar “Sunshine EP” en Jeffree’s, el prestigiós subsello de Mad Decent, comandat per Diplo.

Amb un joia sota el braç arriba BFlecha, i és que Belén Vidal, aquesta jove compositora, productora i Dj de Vigo s’acaba d’estrenar amb “βeta”, la seua tan esperat nou treball, que combina a la perfecció la sofisticació dels sintes d’arrels ochenteras amb la profunditat del funk i del R&B més actuals.

Aquestes confirmacions s’uneixen a les ja anunciades pel Low Festival de Massive Attack, The Horrors, Kaiser Chiefs, Editors, Vetusta Morla, Love of Lesbian, Holy Ghost!, Iván Ferreiro, Izal, The Hives i un llarg etcètera que se sumen a un cartell que comptarà amb més de 80 artistes durant el 25, 26 i 27 de juliol de 2014. Pots comprar l’abonament ací mateix.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €