Feslloch 2014, cartell complet i primer Fespot

Feslloch 2014 cartell completL’Ajuntament de Benlloch, Escola Valenciana, Reviscola i l’Associació Cultural Pitxurrull han fet públic hui el cartell definitiu del Feslloch 2014. Com ja vos avançavem a la Tres deu, serà durant els dies 10, 11 i 12 de juliol passaran per l’Escenari Gran i per l’Auditori del festival 30 grups i cantants de música en valencià.

Enguany a més destaquen activitats la presentació de llibres, com per exemple l’última novel·la de Xavi Sarrià, “Totes les cançons parlen de tu”, o el còmic “FallaZ” i la sèrie “Cabanyal Z”.

El tret de sortida del festival el marcarà el dijous 10 de juliol la xaranga l’Atrilet, que acompanyarà els assistents en un correbars pels carrers de Benlloch. Podrem gaudir també d’una paella gegant el dissabte.

En paraules de Voro Golfe, coordinador de La Gira, “Al cartell d’enguany hem inclós una bona mostra de les propostes musicals del moment, però és impossible encabir-les totes perquè, sortosament, hi ha una gran diversitat de música feta en la nostra llengua. Un bon exemple del que diem és que, de les 30 actuacions previstes, 18 corresponen a bandes o intèrprets que actuaran per primera vegada al festival”. Hi destaquen els grups de les comarques del nord. Han volgut donar-li importància al que està fent-se a La Plana Alta i voltants, la comarca a la pertany Benlloch.

A continuació vos deixem amb el primer Fespot del Feslloch 2014, com tots els anys Escola Valenciana edita diverses peces audiovisuals per a la seua promoció.

Per qui anireu al Feslloch 2014? El retorn de La Gossa Sorda. Pels Txarango, Els Catarres, Orxata, Pau Alabajos, Mugroman o Feliu Ventura? O en canvi voleu veure totes les promeses de la música en valencià juntes: Auxili, Smoking Soul’s i Atupa?

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €