Marquesa Concerts a Gandia amb Los Zigarros, Marlango…

Cartell Marquesa Concerts A Gandia es celebra un any més, i van catorze, el Marquesa Concerts. Una serie d’actuacions que es realitzen als jardins de la Casa de cultura Marquès de González de Quirós. Els dies escollits han estat 7, 14 i 21 de Juny.
El primer dia, 7 de juny, els valencians Los Zigarros defensaran el seu rock clàssic arreplegat en el seu primer disc. Un disc homònim, de pur rock’n’roll que està donant molts bons fruits i que comença a sonar a les principals ràdios del país. Un dels seus èxits Hablar, hablar, hablar ja compta amb més de 100.000 reproduccions al Youtube.

Marlango Marquesa ConcertsPer al 14 de juny tenen preparat als Marlango, el grup liderat per la coneguda actriu Leonor Watling. Es tracta d’un grup de pop amb tints de jazz experimental de referències internacionals com Tom Waits o David Lynch. El seu últim treball “Un dia extraordinario” desprèn optimisme, que cerca destacar la felicitat de les xicotetes coses. Un disc que va camí als anteriors, que aconseguiren ser disc d’or i que també destaca per estar cantat en castellà, mentre que els altres dos eren en anglès.

A l’últim dia la regidoria de Cultura ens reserva al grup madrileny La Frontera, que actuaran el dia 21 de Juny. Un grup experimentat liderat per Javier Andréu i Toni Marmota. Aterraran a Gandia per tocar els seus grans èxits de rock’n’roll.

Les entrades es poden adquirir en les taquilles de la Casa de la Cultura i en Instanticket.es al preu de 10€ excepte el primer concert de Los Zigarros que serà gratuït.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €