Meteor impacta al panorama musical amb ‘Allò que som’

Meteor portadaDes de les valls de la Marina -concretament de Dénia i Pedreguer- arriba una gran bola de foc, a tota velocitat. Són els Meteor, i van deixant una estela de música. Una mena de pols còsmica que ens arriba en forma d’onze cançons, que conformen el seu primer disc ‘Allò que som’. Un primer treball de Meteor amb un so de ressenyable qualitat, en el que té molt a vore la tasca del productor i arranjador Mark Dasousa, conegut també per ser el responsable de les últimes produccions de Smoking Soul’s i Solar i per haver treballat amb altres com Aspencat. Ell, junt a Joel Gilabert (bateria), ha sigut l’encarregat de donar forma a les gravacions, realitzar els teclats i els rics arranjaments del disc.

A ‘Allò que som’ trobem onze tracks de rock alternatiu que ens recorden molt al que ben bé podria ser un disc dels Foo Fighters, amb guitarres molt americanes, i unes veus melòdiques i riffs influenciats per un rock més dur, a més d’una potent i acurada bateria. Aquest quartet practica un rock d’estadis amb una forta empremta americana amb melodies apegaloses que s’ha sabut traslladar amb la potència i caràcter necessari a l’àlbum. Hyde, Oscar, Aitor i Joel, qui ha enregistrat el disc, poden estar ben contents.

‘Allò que som’ és un disc per carregar-se d’entusiasme i optimisme cara al futur. Per mirar-nos i ser conscients d’allò que som, ser conscients de nosaltres mateixos i de tot el potencial que guardem. Aquest nou disc el composen cançons de carretera, per agafar-nos de la mà i córrer, saltar, cantar. Cantar a l’amor, al futur, a la joventut. I com no podria ser d’altra manera les cançons de Meteor arriben com un vertader asteroid en flames, disposat a fer-se amb el seu propi lloc al panorama musical valencià. On tenen un lloc ja reservat és a la jove subescena de rock en valencià que està creixent dia a dia i on trobem ja bandes com Smoking Soul’s, Mai Mai, Tardor, Inèrcia o Prozak Soup.

IMATGE-PROMO-METEOR4

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €