La Revista Tres deu premi honorífic als Premis Ovidi 2014

Premis Ovidi 2014Ens complau anunciar-vos que la Revista Tres deu hem estat guardonats amb el premi honorífic als Premis Ovidi 2014 a la música en valencià.

Aquest premi el compartirem juntament amb altres propostes germanes com són Sons de Xaloc, Indiecat i les xarxes socials “Música en Valencià“. Conduïda per l’actor i presentador Eugeni Alemany, enguany es celebra la festa de la música en valencià dimarts 27 de maig, a les 22.30 hores, a la sala de la Societat Coral El Micalet de la ciutat de València.

Afirmen des del col·lectiu que: “El sector de la música en la nostra llengua ha anat creixent en capacitat de producció, en qualitat artística i en reconeixement del públic. La contínua aparició de nous grups musicals, la diversitat d’estils i recursos artístics, la consolidació dels autors jóvens emergents, així com la incipient indústria del sector –segells discogràfics, agències de management, estudis d’enregistrament–, permeten afirmar, com han assenyalat els principals crítics, que ens trobem en un moment excel·lent de la música en valencià quant a creativitat i dinamisme“.

Els Premis Ovidi 2014 pel que fa a l’aportació artística a la música en valencià ha recaigut per unanimitat en el grup Tres Fan Ball, els quals s’han dedicat durant més de 20 anys a fer música per a tot tipus de balls tradicionals (des dels balls dels nostres pobles, passant per la polca, el vals, el pasdoble, la jota, la masurca, el fox i tota mena de dansades col·lectives).

A continuació vos deixem amb les nominacions i les categories, que com cada any estan molt renyides!

Millor disc de cançó. Òscar Briz: Youth; Rafa Xambó: T’estimo tant. Sonets de Shakespeare; Tomàs de los Santos i Borja Penalba: Dones i dons; Verdcel: Argilaga.

Millor disc de folk. Gent del Desert: Processionària; Krama: Niphentí; Sis Veus per al Poeta: Homenatge a Vicent Andrés Estellés; Sitja: Good Laboratory Practices.

Millor disc de pop. Bertomeu: A casa nostra; Novembre Elèctric: Intacte; Ovidi Twins: Animalets; TanStupids: Plou.

Millor disc d’electrònica i rap. Col·labo, Antes Vol. 1: Fulanito Letal; Frida: Neologismes; Tesa i Vent de Ponent: Milers d’històries compartides; We Are Not Brothers: No som germans.

Millor disc de rock. El Corredor Polonés: Fenòmens tangibles; Hugo Mas i Arthur Caravan: Wegener; Mox: Palifonies; Senior i el Cor Brutal: El poder del voler.

Millor maqueta. Bluesfuckers: Bluesfuckers; Kaoba: No mirem avall; Karra-ska’l: Karra-ska’l; Ximples: Ximpleries.

Millor lletra. Havanera de Vicent (Sis Veus per al Poeta); Laussedat (Sitja); Tela amb tela (Verdcel); Terres rares (Hugo Mas i Arthur Caravan).

Millor cançó. Cant de Vicent (Òscar Briz); El poder del voler (Senior i el Cor Brutal); Riberenca (Mox); Terres rares (Hugo Mas i Arthur Caravan).

Millors arranjaments i producció. Hugo Mas i Arthur Caravan: Wegener; Mox: Palifonies; Sitja: Good Laboratory Practices; Verdcel: Argilaga.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €