Sean Paul, última confirmació del Rototom Sunsplash!

sean paulL’estel jamaicà de la música reggae, Sean Paul, arriba per primera vegada al Rototom Sunsplash. La seua fragant carrera ha fet d’ell un dels artistes més importants dins del dancehall, que enguany compartirà escenari amb artistes com Laurin Hill, Jimmy Cliff, Shaggy etc. El famós festival situat a Benicàssim es cel·lebrarà enguany del 16 al 23 d‘agost. Concretament la nova incorporació pujarà als escenaris el dimecres 20 d’aquest mes.

Sean Paul és un cantant jamaicà de Reggae i Dancehall, nascut a 1973. Dins la seua trajectòria musical ha sigut guardonat amb nombrosos premis: Premi al millor artista de l’any per l’MTV en 2003Grammy al millor album de reggae en 2004‘Best Reggae Art’ en 2006, premi MOBO (Music of black origen) en 2009 etc.

Enguany arribarà a Benicàssim amb sis milions de discos venuts i amb un nou cd baix el braç, Full Frequency, editat el passat mes de febrer. Una confirmació d’última hora que no fa més que millorar el talent del festival. Una barretja d’estils i cultures que no deixarà indiferent a ningú.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €