Dj Plan B i Malsum presenten “The Unit”

Dj Plan B The UnitJa fa alguns dies que està a la venda però encara l’havíem ressenyada. Ja podeu trobar a través de Beatport i Soundcloud el primer llançament de Dj Plan B amb el també saforenc Malsum. Amb aquest nou tema Martin i Ibrah volen escenificar una unió, han anunciat a través del web que pretenen treballar junts tant amb temes originals com amb nous remixos.

Aquesta primera referència, en clau de Glitch-Hop, un dels generes nascuts del Dubstep, ha sigut editada pel segell establit en Tampa (EUA) Bombeatz Music.

Dj Plan B ens conta que “la bellesa de Glitch Hop és que en realitat no és un gènere amb regles o BPM específics. M’agrada considerar Glitch Hop el tipus de música que incorpora efectes glitchy com a repetidors de ritme. El tempo de la música en realitat no importa en absolut. Quan s’afigen mostres Hip-Hop/Crunk amb tots aquests efectes el resultat és … Glitch Hop!

Ací mateix vos deixem amb la cançó completa per a que la pogueu escoltar. Si voleu tenir-la al vostre reproductor i recolzar així a Dj Plan B podeu comprar-la a través de la plataforma, anteriorment citada, Beatport. Bon cap de setmana!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €