Dinero, Eric Fuentes, Orxata, Correos i més al Sant Antoni Fextival d’Altea

Sant Antoni Fextival Dinero AlteaEls amants de la música alternativa tenen una cita amb les seues vessants més indie rock i festeres al Sant Antoni Fextival d’Altea els propers 13 i 14 de juny. Enguany el festival organitzat pels festers de Sant Antoni d’Altea, localitat de la Marina Baixa, presenta un cartell eclèctic i d’allò més atractiu.

Encapçalen la cita els madrilenys Dinero i el barceloní Eric Fuentes (ex-Unfinished Sympathy), presentant els seus nous treballs. Trobem també els bascos Correos amb una proposta interessantíssima d’indie rock amb pinzellades dreampop i shoegaze. La nota més festiva la posaran els Orxata Souns System, i també els Tashkenti amb un directe farcit de cúmbia i ritmes balcànics. El cartell el completen Playa Cuberris, Fast Virginia i Kitai, teloners en la gira d’enguany de Dinero.

Divendres 13 tindrem les actuacions de Dinero, Correos, Eric Fuentes i Playa Cuberris. Dissabte serà el torn d’Orxata Sound System, Tashkenti, Kitai i Fast Virginia. L’entrada és totalment lliure i gratuïta.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €