L’Electrosplash es trasllada a Vinaròs, tota la informació

Electrosplash 2014ElectroSplash ja ha començat el compte arrere per a la seua volta al circuit de festivals en 2014. Una nova edició que torna a portar a l’escena aquest singular projecte durant els dies 12, 13 i 14 de juliol en un espai privilegiat de la platja de Vinaròs (Castelló). Tres jornades consecutives d’electrònica d’alta volada que convertiran la costa de Castelló en la capital del so “cool & fresh”.

El festival avança de nou un complet llistat de noms que se sumaran als ja confirmats oficialment, Tensnake, Edu Ibernon, Legowelt, Craig Richards, Ivan Smagghe, BFlecha, Bill Patrick, Crazy P Soundsystem Live, Daniel Kyo, Disko Selectors, Elevator Pitch Live, Ejeca, Elesbaan, Ernie, Simón García, Stuart Patterson, Sutja Gutiérrez, Tevo Howard i Tomoki Tamura.

El jove productor català Alizzz passarà per ElectroSplash després del seu pas per Sónar. Un dels artistes nacionals que ha destacat en l’escena després dels seus primers treballs Neon Light o Loud EP. També hi seran Marius Bubat i Georg Conrad formen aquest tàndem que ha sabut traure en els seus directes com a Coma, una mescla perfecta entre el millor del clubbing i també el millor del directe d’una banda. Sets que inclouen tant ordinadors i sintes com a guitarres i veus. Un dels xous mes destacats per a ElectroSplash 2014Una altra de les sorpreses serà Jupiter Lion. El trio valencià que ha fusionat rock i electrònica en una banda que, a més, passarà aquest estiu per Vinaròs després del seu pas per Primavera Sound.

Alfonso Llaures, Andrés Llatas, B-NY, Begun, Cardopusher, Chelis, coolMachines, Ela Mikelo, Fast Forward live, F.R.I.D.I., Fresh Wayne, Fono, Nhitto o SIMØNE live completen aquest segon avanç d’artistes que formaran part del cartell de ElectroSplash 2014.

L’entrada costarà a partir de 40 euros l’abonament per als 3 dies i a partir de 20 euros el tiquet d’1 dia. Les pots trobar a la venda online anticipada en www.electrosplash.com. Vos deixem amb la sessió de Ernie aka Breakdown’78 de l’edició passada.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €