El Pop al Carrer compleix 10 anys

Pop al Carrer La Casa Calba Teatre del RavalEnguany el Pop al Carrer compleix deu anys. Comenten els organitzadors, LaCasaCalba, que “És moment de mirar enrere. I ho farem a mode d’antologia poètica sense nostàlgia, amb la intenció de mostrar la vivesa i la creativitat dels artistes que han calcigat l’escenari del passeig dels Tarongers, durant les primeres edicions del Pop al Carrer, i la plaça Palmeretes, últimament. És evident que no hi seran tots els qui han pres part en aquest festival, probablement, el més petit del món. Nogensmenys, a tots els creadors i els intèrprets que han passat pel nostre Carrer, a tots els actors que han possibilitat que aquesta obra cultural efímera passe, moltes gràcies. Aquest aniversari va per vosaltres”.

Si es passeu aquest cap de setmana (18 i 19 de Juliol) per Tavernes de la Valldigna es podreu trobar amb grans artistes com Pau Riba i els Gripaus. L’espectacle que presentarà s’anomena 40 gripaus, i es va muntar arran de la reedició d’aquest emblemàtic àlbum l’any 2011.

També hi seran els valencians Pau Miquel Soler que presentarà el seu treball sobre poemes de V.A. Estellés inclosos en Mural del País Valencià. I Ovidi Twins, els tres bessons presentaran el seu flamant nou disc, Animalets, un tractat de zoologia musical heterodoxa sense precedents. Tanquen aquest 10é Pop al carrer Enric Casasses & Don Simon i Telefunken, Monocordófono-Truna, Arritmados i Dwomo y la Orquestra Pinha. Recordeu que és totalment gratuït!

 

Pop al Carrer La Casa Calba Teatre del RavalTeatre del Raval, última crida

Per a l’últim round del Verkami de la reobertura del Raval des de LaCasacalba han afegit dues noves recompenses. Una d’elles creguem que ben interessant: una il·lustració emmarcada del gosset de La POP (La Petita Orquestra Peiotaire), dissenyada per Elisa Talens d’Estudi Cercle. S’han posat un total de 10 exemplars,  per a aquesta nova recompensa pels qui aporten 25 euros.

L’altra recompansa és una motxilla de cotó del Teatre del Raval que podràs que podràs fer-te amb ella aportant 15€. D’altra banda, es podran fer aportacions directes en el festival Pop al Carrer, aquest divendres i dissabte, i emportar-te així tant la samarreta com el cd o la il·lustració.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €