Horaris del Iboga Summer Festival de Cullera

Iboga Summer Festival CulleraJa podeu consultar els horaris del que serà la segona edició del Iboga Summer Festival. Enguany es celebrarà a Cullera, i segons els organitzadors amb moltes millores per al públic que vaja a visitar-los.

En aquesta edició aposten fort amb artistes coneguts mundialment com Goran Bregovic o Balkan Beat Box. Adverteixen que: “no vos perdeu ni un concert, perquè el nostre filtre per a seleccionar el Line-up ha sigut molt estricte: ens han posat els pèls de punta ballant!! Així que molt ull perquè futures promeses deixaran impressionat al públic amb les seues actuacions en el gran escenari Iboga“.

Amb l’horari a mà planifiqueu bé el vostre Iboga Summer Festival i no es perdeu cap actuació important!

L’Iboga Summer Festival busca treballadors del poble

Ofereixen entre 20 i 60 llocs de treball en àmbits com a hostaleria, neteja, arts escèniques, infermeria, logística o seguretat. Iboga Summer Festival, que celebrarà la seua segona edició a Cullera els dies 24, 25 i 26 de juliol, convida als joves de la localitat valenciana a unir-se a la plantilla de l’únic festival amb aquesta conjunció d’estils musicals.

L’organització ha obert avui el termini per a la contractació d’entre 20 i 60 persones per a exercir diferents labors. En concret, es busca personal amb experiència en àmbits tan dispars com a hostaleria, neteja, auxiliar de producció, infermeria i socorrisme, control d’accessos, seguretat, logística, obra, arts escèniques, decoració o muntatge d’instal·lacions. Els interessats poden enviar el seu currículum a l’adreça de correu electrònic info@ibogasummerfestival.com. Iboga Summer Festival confirma així el seu compromís amb Cullera, localitat que acull la seua segona edició en un espectacular recinte al costat de la platja.

El festival, a més, oferirà un descompte de deu euros en comprar el seu abonament a tots aquells que presenten el seu DNI o padró municipal amb residència a Cullera. Els veïns de la localitat tindran la possibilitat de gaudir així d’un cap de setmana màgic.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €