Les millors fotos del Feslloch (Kol·lektiu Maginot)

Smoking Soul's - XesaJa tenim ací les millors fotografies del Feslloch, el festival de la música en valencià, que es va celebrar els passats 10, 11 i 12 de juliol a la localitat de Benlloch (Plana Alta). Una bona representació dels artistes que fan música en llengua pròpia van aplegar-se, junt a prop de 12.000 assistents que van omplir les instal·lacions i el poble. Així aquest ha sigut l’edició més exitosa del festival, i volem compartir amb vosaltres els testimonis fotogràfics d’eixos dies a Benlloch.

Aquesta casa ha fet un recull, amb l’ajuda del Kol·lectiu Maginot, de les millors fotografies del Feslloch, i vos l’oferim en quatre galeries, una per cada fotògraf. Gaudiu-les!

Elena

Xesa

Pepe

Andrea 

Kol·lectiu Maginot

El Kol·lektiu Maginot és un grup de fotògrafs que es va formar a principis de 2013 per Pepe Girona i Elena Sales i Andrea Sorribes, per a cobrir el festival per excel·lència de la comarca, el Feslloch. Aviat s’incorporen com a col·laborador i mestre Fernando Gimeno i Lluís Chesa. Així, el que va començar com una aventura feslloquera va continuar en les edicions del 2013 de les Festes Alternatives del Grau de Castelló, l’Aplec de Morella, Undergrau, Fecstival de Castelló, el Trovam! i als actes de Castelló per la Llengua i les edicions d’aquest any del Concert de Falles, el concert de Pro21 Cultural a Burjassot i el Birrafest de Cinctorres. Així, han ampliat el seu radi d’acció notablement i el col·lectiu està en vistes de professionalitzar-se, sempre amb la filosofia de divulgar les bandes valencianes, i amb una especial estima pel valencià.

fotos del feslloch

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €