2a edició del Montgo Rock el 26 de Juliol a Xàbia

montgorockLa coneguda discoteca de Xàbia (Marina Alta), Molí Blanc obrirà les seues portes el pròxim 26 de juliol per acollir la segona edició del Montgo Rock, una vetllada ambientada amb el millor rock dur del País Valencià. Set hores ( de 18:ooh fins la 1:00h) de música ininterrompuda on es veuran grans tributs a grups com foren The Ramones The Who. 

Aquesta emblemàtica discoteca obrí les seues portes a l’any 1968 i des d’aleshores a sigut un gran referent a la zona. 10 euros anticipada i 15 euros en taquilla serà el preu del Montgó Rock per gaudir de grups com Uzzhuaïa, enguany caps de cartell. La banda valenciana de hard rock ha aconseguit en els darrers anys importants guardons com han sigut el millor grup de metal per Mondo Sonoro  i el grup revelació segons els lectors de la revista Heavy Rock, col·locant-se com una de les tres millors bandes a nivell nacional. Crimentales aportarà la joventut rockera a aquest festival. En l’any 2010 presentaren els seu primer single “Mi jaula de Faraday” amb la que aconseguiren botar a la fama. En l’actualitat estan acabant de gravar el seu segon treball que veurà la llum a l’octubre. En solitari i amb només 21 anys Isma Romero debutarà amb el seu perimer disc “Antes que esté prohibido”. No oblidar-se de les bandes tribut The Surfin Birds  The Bell Boys que oferiran un gran espectacle de The Ramones i The Who respectivament.

Es podrà gaudir de més de 7 hores del millor rock valencià a una de les discoteques més reconegudes de tota la costa alacantina.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €