Brasil Alemanya, la darrera semifinal

musicadesemis2
Per a la semifinal  del Mundial que enfrontarà l’amfitrió, el Brasil, amb Alemanya, hem decidit orientar-ho via dos sessions de DJ de ritmes ben diferents però que corresponen totes dos a Djs de la ciutat que no dorm, Berlin. I els brasilers? Tranquils, no es discrimina a cap dels dos participants. Per demostrar un poc els límits d’esta cosa de les seleccions nacionals amb la qual ens excitem cada quatre anys, el suposat representant musical alemany és d’origen turc i el suposat representant brasilers és alemany nascut a Roma. Eixe és l’esperit.

Per Alemanya us proposem una sessió de la DJ berlinesa DJ IPek. Per trencar encara més murs (oh no, broma fàcil!) és lesbiana militant, musulmana, DJ, productora, sempre amb un peu entre Berlin i Istanbul. Musicalment es mou entre el house i els sons balcànics i orientals, mescla completa de sons.

Daniel Haaksman

Viu a Berlin però punxa funk carioca i cançons que parlen de la cachaça, l’alcohol fort brasiler per antonomàsia. La wikipedia diu que va nàixer a Roma, l’agenda de concerts és d’àmbit euro i compartint cartell ni més ni menys que amb el gran manifaser Gilles Peterson. Considereu per tant que brasiler no és qui naix sinó qui vol i ho demostra.

En la sessió que us proposem a continuació hi trobareu el tropicalisme passat pel filtre de la música electrònica que podem esperar d’algù que sempre mira al Brasil però també el funk carioca, el famós funk carioca del que Orxata ens va fent tastets de tant en tant.

Gaudiu del match que us proposem. Entre els dos rivals hi ha fato per a que es face de dia totes les nits d’estiu que vénen.

Imatges de Karolina Zapolska i de promoció de Daniel Haaksman.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €