Presentació del Meruts Festival 14 dissabte amb Mai Mai i King Kong Boy

10272481_1450009611950168_8564513936550113191_oEl proper 19 d’agost tindrà lloc a Ontinyent el Meruts Festival, una de les cites musicals més esperades de l’estiu. Per presentar l’edició d’enguany i anar escalfant motors, l’organització ha preparat una Festa de Presentació ben interessant, i a més, gratuïta. Hi serà aquest dissabte 9 d’agost al jardí de Ca la Mera, i les dos bandes convidades bé que s’ho valen per tal d’assistir-hi.

King Kong Boy obriran la nit amb la seua fusió d’estils que de ben segur farà moure els esquelets al públic assistent. Després arribarà l’actuació dels Mai Mai, inmersos en la gira de presentació del seu primer treball, que a més aprofitaran per mostrar alguns dels seus nous temes. Un concert rocker que descarregarà sobre Ontinyent grans dosis d’energia i potència, com han vingut fent als seus anteriors concerts a Barcelona, Riba-roja o Benitatxell.

A més, abans de les actuacions hi haurà un sopar popular al mateix ateneu. Si no et pots portar l’entrepà, l’organització n’oferirà al públic assistent. Però això no és tot. Només per acudir als concerts, tothom participarà en el sorteig de tres entrades per al festival del dia 19 d’agost, quan actuaran Orxata, La Gossa Sorda, Auxili, Gàtaca i la Sra. Tomasa.

RESULTAT DEL SORTEIG D’ENTRADES

PACK AUXILI

Espe EC
Joan Cucart Galbis
PACK GÀTACA
Alba Molero
Pau Ortega Lelouch

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €