Bearoid presenta el seu primer EP ‘Sleep’

BearoidL’artista valencià Dani Belenguer, ara més conegut com Bearoid des que desenvolupa la seua faceta més electrònica, presenta el seu primer treball en forma d’EP. Es tracta d’‘Sleep’, quatre cançons que evoquen quatre temes que es repetien als seus somnis. El també conegut per ser vocalista de Kostrok, i haver participat a projectes anteriors com la banda Cash Machine, confessa que durant un temps va estar obsessionat amb el dormir. L’insomni i l’ansietat que això li provocava el feien entrar a un cercle viciós del que – no sap massa bé com- va poder eixir.

Aquell any de semiconsciència vivia mesclant el món dels somnis amb el món real. Aquells somnis prenen ara forma de pop electrònic. Quatre cançons i quatre somnis recurrents, on Bearoid, ara afincat a Barcelona, no només produeix la música sinò que també posa la veu. L’EP complet es pot escoltar al seu Soundcloud, on també podeu descarregar-lo gratuïtament.

La mescla i el màster van a càrrec d’Àlex Ferrer (Playless) i l’artwork és obra d’Adrian Sayago. La primera presentació en directe a València tindrà lloc durant el Deleste Festival (24 i 25 d’octubre) a l’Espai Rambleta.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €