Chlöe’s Clue llança el seu primer àlbum ‘Hidden Rhythms’

10636442_645747275532974_6194255914550724834_oLa jove cantant valenciana Raquel Adalid, donada a conèixer fa unes setmanes amb el nom artístic de Chlöe’s Clue i el single ‘Michael, Rum is Not Good’, llança per fi el l’àlbum ‘Hidden Rhythms’. Després de diverses setmanes anunciant la publicació del seu primer treball, ja es pot escoltar a la xarxa. Es tracta de 10 temes de folk americà però que beu també d’influències variades, començant pel rock and roll fins al pop de caire més indie. Aquesta valenciana de només 19 anys sorprén amb aquesta primera referència, d’una maduresa musical impròpia d’algú tan jove. Segurament això és així gràcies a la participació al disc de músics com Xema Fuertes i Cayo Bellvesser (Josh Rouse, Alondra Bentley, Soledad Vélez), i sobretot al productor Antonio Hurtado (Mai Mai, Velocista, Molé). Però no es pot desmerèixer el treball vocal realitzat per Adalid, qui ens abruma i ens fa sentir a una engronssadora, asseguts al porxe d’una casa antiga a qualsevol estat sureny dels EUA.

Estem davant no només d’un producte musical de gran qualitat, sinò també original i novedós dins les produccions valencianes que s’han pogut publicar enguany. Si juntem això amb la joventut d’Adalid, podem augurar una gran projecció i futur per al projecte musical de Chlöe’s Clue. Salvant les evidents distàncies estilístiques i d’altres, podriem dir que estem davant de l’Anni B Sweet valenciana?

De moment podem anar seguint-la  a les xarxes socials, així com assistir a les presentacions en directe d’aquest nou disc. Els concerts arranquen el 14 de novembre a la sala Deluxe de València, i continuen el dia següent a Castelló, a la sala Stereo. A ambdós concerts anirà acompanyada pel cantant Jacobo Serra.

           

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €