Chlöe’s Clue s’estrena amb ‘Michael, Rum Is Not Good’

Una guitarra i una veu amb tints de carícia poden ser elements més que suficients per fabricar cançons en una xicoteta habitació. Així va començar tot a València: cantant al no res i tocant per a ningú. Unes cançons que semblaven no voler eixir del paper fins que va arribar Chlöe’s Clue, nom darrere del qual Raquel Adalid, jove valenciana de tan sols 18 anys, amaga les seues peces d’un folk amb caire indie cantat en anglés. Lletres desordenades i melodies sense acabar van començar a créixer fins a donar com a resultat ‘Hidden Rythms’, el primer LP de la jove compositora, el qual podrem gaudir molt prompte.

‘Michael, Rum Is Not Good’ és l’avançament d’un interessant treball construït sobre casualitats. La primera d’elles va ser l’entrada en escena d’Antonio Hurtado, productor del disc, que va apostar des d’un primer moment per Adalid, estant present en totes les etapes del procés creatiu. Va ser ell, de fet, qui va tenir la idea de reunir totes les cançons de Raquel per veure què podia sortir d’allí. Antonio Hurtado és l’artífex també del primer treball de Mai Mai, publicat el passat febrer. A més d’ell, els músics professionals Xema Fuertes i Cayo Bellveser (Josh Rouse, Alosa Bentley o Soledad Vélez, entre d’altres) es van unir a l’equip de Chlöe’s Clue aportant il·lusió, esforç i els seus inqüestionables talents musicals. Peces imprescindibles perquè el projecte haja cobrat vida i ja siga una realitat.

chloes-clue

A mitjan març, l’equip es va reunir a l’estudi Rio Bravo de Xirivella per començar amb la minuciosa elaboració de ‘Hidden Rhythms‘. Va ser allà on tot allò que en un principi només gatejava va començar a caminar. I a caminar amb pas ferm. Què ha de sonar, com i quan. Un equip i una mateixa idea. Melodies suaus de guitarra acústica, timple, charango, ukelele, contrabaix, combinats amb moments en els que es desborda energia amb percussions potents o guitarres elèctriques. Aquesta és la fórmula que dóna com a resultat el so característic del disc, que eixirà prompte al carrer.

PRIMERS CONCERTS A LA VISTA

Chlöe’s Clue ja té les primeres cites confirmades al seu calendari. Serà el proper 14 de novembre quan s’estrene al Deluxe de València. El dia 15 del mateix mes hi serà a Castelló de la Plana, presentant el seu nou i primer disc a la sala Veneno Stereo.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €