In Mute guanyadors de la Metal Battle 2014

inmute
La banda valenciana de metal In Mute han sigut guanyadors aquest estiu del concurs internacional de bandes més important d’aquest gènere, el Metal Battle 2014. Fent gala d’un directe èpic i presentant les seues cançons d’un metal de tradició escandinava, van aconseguir imposar-se als romanesos Dirty Shirt i als danesos Huldre. El quart i cinquè llocs van recaure sobre els chinesos Evocation i els suecs Convivum respectivament.
La final del conegut torneig de bandes va acollir 30 bandes vingudes d’arreu del món. Els premis oscil·len entre els 5.000€ i els 1.000€, atorgats per la Wacken Foundation, una fundació internacional dedicada a donar suport a les bandes de rock i heavy metal. A més, els premis també inclouen material com instruments, accessoris i recanvis de les millors marques.
Els In Mute continuen presentant les cançons del seu últim EP ‘One in a Million’, mentre afronten la gravació d’un primer LP.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €