Mr. Keo publiquen ‘Interestelar’, el seu primer EP

Mr. Keo per Paco FumFlamants guanyadors del concurs Sona la Dipu d’enguany junt a WUTP i Flaco Favor, la banda de La Costera havia sorprés ja amb la publicació del single ‘Brujas, hadas y hechiceros’ el passat mes de juny. Ara per fi Mr. Keo acaben de llançar ‘Interestelar’, un EP de cinc cançons, entre les que s’inclou el nomenat single. Aquest curta durada ha sigut enregistrat i produït per Raúl Nacher (5th and Pontiac, Roser, Sandra Palop, Pinka) als estudis SoniArt d’Algemesí durant la passada primavera.

El so britànic deudor de bandes com Two Door Cinema Club i Bloc Party és patent a temes com ‘Interestelar’ i la mateixa ‘Brujas, hadas y hechiceros’. A la resta de cançons poden recordar-nos bandes més properes com Amaral, però amb una amalgama sorprenent d’influències d’allò més variades. Contrastos que defineixen la banda, junt a la potent, càlida i personal veu de la seua líder Lorena Bonet. Una veu que sorprén tema a tema, gràcies a una interpretació poc comú per una persona tan jove i també gràcies a la gran tasca del productor Raúl Nacher. Adrià Simó, guitarrista de la banda, parla de Nacher així: “és un productor amb el que sempre ens hem entés, des del principi; i també amb treballs de grups anteriors. Valorem molt la paciència i la poca pressa amb la que treballa. Podiem trastejar amb els sons dels instruments fins a trobar el so exacte que buscavem, i això és nota sobretot a les guitarres”.

Les lletres d’aquesta primera referència de Mr. Keo ballen entre l’amor i el desamor, la crítica social elegant i la superació personal. Trobem així un treball de debut que els converteix en una de les bandes valencianes més prometedores, ja amb el Sona la Dipu a la butxaca, i amb un primer LP previst per a l’any que ve.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €