Parlem de moda i consum responsable

miriam-revert

A partir d’ara, en aquesta la vostra revista, comptareu amb una nova secció dedicada a la moda, dins l’apartat de tendències. Però no de moda com ens la solen mostrar els grans comerços. No. La intenció serà crear un espai per relaxar la ment davant de tant d’impuls consumista per començar a ser conscients de tot el que hi ha darrere de cada compra.

Trobarem cura per a la gent que s’avorreix i va als centres comercials per entretindre’s; la gent que no té “res” per a vestir un cap de setmana i sucumbeix davant la droga de la roba barata. Reflexionarem des d’una perspectiva de consumidors responsables, simples i conscients. Parlarem de moda justa i del que és l’Slow Fashion, però d’una forma senzilla, donant millors recursos des de la pròpia experiència per a posar-los en pràctica.

Per això, si esteu cansats de vestir de la mateixa manera que la resta del món, de no trobar el vostre estil davant d’un armari ple de roba que nos vos interessa, de no poder divertir-se amb la moda per la pressió social i les manies, de sentir-vos trists per les falses expectatives que ens fan creure les grans empreses, de seguir la inèrcia inútil i no parar-se a pensar, no es preocupeu … també sou Slows.

Des del projecte Slow Supply, del qual sóc fundadora, compartirem amb vosaltres les nostres idees sobre moda ètica i original, ara també des de la Revista Tres deu.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €