Andreu Valor al Teatre Micalet (sorteig exprés)

Andreu Valor Micalet

El pròxim divendres 28 de novembre el Teatre Micalet de València acollirà el primer concert de la gira ‘Malgrat la pluja‘ que el cantautor valencià Andreu Valor en format de banda. Acompanyat damunt l’escenari per Borja Penalba (guitarres, acordió, veus), Carles Carbonell (baix elèctric), Josep Bas (Bateria i percussió), Yolanda Bueso (violoncel), i Berta Iníguez (flauta i veus) el concert comptarà amb col·laboracions d’altres artistes i servirà per a presentar el nou videoclip de la cançó ‘Mentre sol autogestione el meu plaer‘.

En Malgrat la pluja, Andreu Valor continua amb la línia dels treballs anteriors. 12 cançons que pretenen aportar esperança, despertar les consciències i reivindicar la importància de la implicació ciutadana en els assumptes socials. Missatges destinats a la defensa cultural i del territori, a la dignificació social i a la lluita per la plena llibertat dels individus, i pels valors humans solidaris.

Gira Malgrat la Pluja (#MLP) d’Andreu Valor

Després del Teatre Micalet, Andreu Valor actuarà a Ontinyent, Teatre Echegaray (12 desembre), Vila-real, Auditori Caixa Rural (28 desembre), Almussafes, 13 febrer, Dénia (21 febrer), Les Borges Blanques (27 febrer), Hospitalet de Llobregat (1 març), Xixona (14 març), Sueca (21 març) i Bocairent (11 abril). Per al Teatre Micalet les entrades estan a la venda a un preu de 10 euros. Podent adquirir-se al web del Teatre Micalet.

ÚLTIMA HORA: Estigues atent a les nostres xarxes socials perquè tenim 2 entrades per sortejar, mola sort!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €