Emmerson apelen a l”Estabilidad Dimensional’

10734074_742545549128648_291703860581925545_n

La banda valenciana d’indie-pop Emmerson acaba de publicar el seu tercer treball. Seguidors declarats de Lori Meyers, Vetusta Morla o Iván Ferreiro, no amaguen aquestes influències al nou treball, que han titolat Estabilidad Dimensional (2014, Flor y Nata Records). Destaquen les lletres cuidades i apegaloses de les tornades, un recurs que podria ben bé ser la seua senya d’identitat. Ara però el seu so mira més cap als anys 80, amb un interessant treball de sintetitzadors.

Si bé el lector potser no conega la banda, Emmerson tenen un llarg recorregut, havent publicat abans els EPs Y el Cielo se Volvió Gris (2011, Autoproduït) i Las Rayas de tu Vestido (2012, Flor y Nata Records). També han passat per festivals com el Low Festival, l’Arenal Sound, el Primavera Sound, Rock & Run València i València Actua Cadena Ser en 2013, i també Low Festival, Sant Sant Festival, Gastrofestes Diputació de València, Sona la Dipu i els Concerts de Falles aquest 2014.

Ara aspiren a pujar un graó al panorama indie estatal i posar els peus a més i nous festivals. Això serà després de recorrer el circuit de sales aquest hivern, quan presentaran al públic el nou directe. Estabilidad Dimensional està ja disponible al seu Bandcamp (on es poden escoltar algunes cançons) i al web del seu segell. Com a apunt d’interés, cal dir que la banda ha passat pel filtre del productor Pau Paredes, que ha enregistrat el disc al estudis Millenia de València. Per fer-te amb l’edició física hauràs d’esperar fins el 14 de novembre, mentre que la digital ja està disponible.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €