Primeres confirmacions del SanSan Festival Gandia

SanSan Festival Gandia Wonderwall

Aquesta segona edició del SanSan Festival se celebra en la platja de Gandia els pròxims 2, 3, 4 i 5 d’abril. Dorian s’afegeix al cartell de SanSan Festival 2015 que ja compta amb els noms confirmats de bandes nacionals de primer nivell com Supersubmarina, Arizona Baby, Belako, Bravo Fisher, CorizonasJero Romero, L.A, La Habitación Roja, Mcenroe, Neuman, Second, Sidonie, Varry Brava, Vinila Von Bismark DJ o We Are Standard. Una aposta forta pels grups estatals que es completarà al llarg dels pròxims mesos.

SanSan Festival Gandia WonderwallEl SanSan Festival vol agrair al públic el seu suport i confiança premiant als assistents de la primera edició, als qui comparteixen en les xarxes socials el festival i als qui ja tenen el seu abonament per a aquesta edició. Els fans del festival ajuntant-se amb tres amics més l’abonament els pot eixir gratis. Les bases es poden consultar en la pàgina oficial de Facebook de SanSan Festival.

SanSan Festival se celebra en Wonderwall, el primer Hotel Resort Musical de la península, situat al costat de la platja de Gandia (València). Els abonaments per al SanSan Festival 2015 es troben a la venda des de 34 euros, més despeses de distribució, i els abonaments VIP, des de 50 euros, més despeses. Es poden adquirir a través de la web oficial del festival o mitjançant Ticketbell.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €