Quatre actors busquen a Shakespeare al Teatre Micalet

image004

El pròxim 3 de desembre s’estrena SER O NO RES al Teatre Micalet. Un homenatge a Shakespeare que es planteja aquesta qüestió i moltes més. Quatre grans actors valencians protagonitzen un text de creació col.lectiva que també han escrit.

Pilar Almeria, Sergio Caballero, Empar Canet i Pep Ricart reflexionen en escena sobre la situació actual, la crisi, la seua professió… fins arribar als sentiments universals que ningú no ha retratat com Shakespeare. Als textos del genial autor anglés troben també respostes sobre la vida, la mort, l’ambició, el amor o el poder en un diàleg ple d’humor, drama i veritat. Com la vida mateixa.

SER O NO RES és una obra nova de la Companyia Teatre Micalet. La producció pròpia que fa 27 en els seus 20 anys d’història. Per als tres primers dies d’exhibició d’aquest muntatge hi haurà preus especials amb les entrades al 50 per cent.

Pilar Almeria és fundadora i directora de la Companyia Teatre Micalet i ha participat en tots els seus muntatges. L’actriu encapçala un repartiment de luxe amb quatre grans noms de l’escena valenciana. L’acompanyen Sergio Caballero, que treballa per primera vegada en una obra de CTM, Empar Canet i Pep Ricart. Tots ells són coneguts i reconeguts per la seua trajectòria al teatre i la televisió.

Resu Belmonte dirigeix SER O NO RES, aquest repte teatral en què els mateixos actors han escrit el text que defensen amb passió a l’escenari. Un text que parla de hui però on s’escolta la veu de William Shakespeare, viva i sorprenentment actual 400 anys després. Belmonte afirma sobre aquesta producció: «Aquesta vegada hem volgut posar l’accent en el camí. Quatre actors buscant, treballant, en procés. Trobàrem un company de feina, Skakespeare. Ens ha revelat tantes coses que volem entregar-vos…que podríem fer de cada funció un “work in progress” nou, ací en teniu un tast.»

Captura de pantalla 2014-12-01 a la(s) 11.10.59

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €