Tórtel publica ‘En Defensa Propia’

Tórtel En defensa propia

En aquest món estrany, Tórtel escriu cançons en defensa pròpia

El cantant i músic valencià Tórtel acaba de presentar nou doble single. Es tracta d’En Defensa Propia, un llançament que veu la llum quan encara no fa ni deu mesos de la publicació del seu tercer disc La Gran Prueba. El nou doble single, inclou les cançons “En Defensa Propia” i “Detrás de todo esto”, que segueixen l’estela sonora i lírica de l’LP anterior.

El single s’editarà en una tirada limitada de vinil de 7”, i estarà a la venda a partir del proper 8 de desembre. Tórtel ha tornat a gravar a Rio Bravo Studios de Xirivella, on s’ha fet gravació i mescla dels dos temes entre els dies 4 i 5 de setembre. La producció, igual que a La Gran Prueba, corre a càrrec de Cayo Bellveser – que també ha gravat baix i guitarra- i el mateix Jorge Tórtel, qui ha gravat la veu i la guitarra acústica. Completen la formació de músics de En Defensa Propia Enric Alepuz  (GENER, Castlevanians) a la bateria i Alberto Rodilla als sintetitzadors.

Aquest nou vinil, que ja es pot escoltar en digital a Spotify, inclou tres remixos del seu àlbum anterior. Són les cançons, ‘El Baile Extraño’, ‘La Vieja Escuela’ i ‘No es mi culpa’. Aquests temes han sigut remesclats per Coleccionistas, El Hijo i Joaquín Pascual respectivament. Un pas més en la seua consolidació com un un dels referents del pop estatal.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €