El millor de 2014 per als lectors de Tres deu

MILLORS DISCS VALENCIANSCom ja és costum en aquesta casa, no només donem el veredicte sobre els millors discs valencians de l’any per a la nostra redacció. Enguany els editors, redactors i col·laboradors de la revista Tres deu hem guardonat Tardor (Una Ciutat Invisible, Mésdemil), Senior i el Cor Brutal (El Poder del Voler, Malatesta Records) i Polock (Rising Up, Nacional Records). Però a més, hem tornat a donar veu als nostres lectors per què voten els millors discs valencians de l’any que ha acabat. El 2014 els visitants de la nostra web han triat Tempestes vénen del Sud (Propaganda pel Fet) de Zoo, Surt el Sol d’Égalité (Autoeditat) i La Polseguera (Maldito Records) de La Gossa Sorda.

Zoo

Ens trobem amb la força del llançament del nou projecte de Panxo. El de Gandia ha arrassat, primer amb el single ‘Estiu’, i després amb el disc, al qual s’acompanya de músics reconeguts i col·laboracions del més alt nivell. Un disc que serveix de presentació d’aquesta nova banda i que ha trencat esquemes. Una mescla de hip hop, lírica de carrer, himnes corejables i ritmes suggerents sembla la fòrmula perfecta d’un àlbum que alguns han criticat de previsible, però que ha sabut replenar un buit al panorama musical.

Égalité

Continuem amb Surt el Sol, primera referència d’Égalité -i per tant la major sorpresa que trobem-. Els de Borriol han seguit un esquema musical que podria emmirallar-se amb Auxili (que enguany tocaran al ViñaRock), amb els que trobem paral·lelismes musicals i artístics. Tot i això, també descobrim cançons on són més propers a bandes com La Ruda o La Raíz. Tant Esteve, veu a Auxili, com DJ Jano (La Raíz) col·laboren a l’àlbum, que s’ha convertit en un tret d’eixida perfecte per a la banda.

la gossa sorda

Per últim i com era previsible, La Gossa Sorda es fa lloc també entre els més votats amb el seu disc La Polseguera. La minsa producció de l’àlbum fa pensar que l’hiat d’un any del que venien, el grans directes que han oferit aquest estiu i el renom i prestigi que ja té la banda els han alçat entre els preferits dels nostres lectors.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €