Plataformes Multimarca de Moda Sostenible

Les plataformes multi marca també existeixen en l’entorn de la moda ètica. Aquests espais on-line estan creats per reunir, impulsar i promocionar marques i projectes sostenibles. Perquè recordeu, ens agrada la moda amb valors i l’estil personal, amb identitat. I clar, com no ens conformem en poc pel nostre criteri, aquests nadals volem productes que no simplement alimenten les ganes dels rics del “desenvolupament”.

Les avantatges d’aquestes webs és que contenen amb diferents marques i multitud d’estils. Podem trobar bàsics dels quals jo, per exemple sóc molt fan per la versatilitat de la peça, una “simple” samarreta blanca pot quedar molt més elegant que qualsevol vestit mal combinat, o com també altres estils més florals o romàntics. Una cosa remarcable és la quantitat d’accessoris que hi ha a aquestes webs i tots sostenibles. Per exemple, poder regalar una bossa de mà o una bufanda especial. Com a anècdota personal, vos conte que a mi m’agrada contar les vegades que veus una mateixa bufanda d’Inditex pel poble, per molt bonica que siga, perd la gràcia i al final no l’utilitzes, lògic.

Plataformes Multimarca de Moda Sostenible

Aquesta top brocat floral de “Mala Hierba” amb pantalons negres m’agrada molt. Tant per a diari com per a una ocasió especial segons com es porte, i d’això tracta també la moda sostenible, de poder utilitzar i estimar més cada peça. Per tot açò, vos convide a descobrir les opcions que teniu com a consumidors. Podeu invertir els vostres recursos en empreses responsables i no sols no renunciar a la moda, sinò disfrutar-la. Una de les plataformes més completes és Moves To Slow Fashion, creada a Barcelona. Les fundadores d’aquest espai es preocupen per a que cada marca que desitja accedir a la plataforma passe rigorosos criteris en quant a la manera de produir i en quant als materials utilitzats. Altres exemples de caràcter més internacional son Made&More o Brothers We Stand, per a homes. Tot reunit en un mateix espai, simple, conscient i responsable.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €