Asian Dub Foundation es sumen al cartell de l’Iboga

Iboga Summer Festival Cullera

Aquesta setmana es segueixen desvetllant alguns dels artistes que ompliran de música i ball la platja de Cullera els pròxims 23, 24 i 25 de juliol. Encapçalant aquest nou anunci es troben els renombrados internacionalment Fanfare Ciocarlia, que amb el seu puro i frenètic ritme dels Balcans recorren el món des de fa quasi 20 anys. Al costat de la composició romanesa, una altra de les grans sorpreses són els anglesos Asian Dub Foundation, sinònim de ball gràcies a la seua combinació de Ska, Reggae, Jazz o Punk.

A ells acompanyen interessants i exclusius noms com els francesos electro-swingadictos Lyre li temps, pur foc sobre l’escenari; o els colombians i enamorats del Gypsy-Swing Burning Caravan. També els ja reconeguts Antwerp Gsypsy-ska Orchestra, que arriben des de Bèlgica per a posar potes enlaire el gran escenari Iboga. A més, els belgues OPMOC repeteixen enguany, després de la seua actuació sublim en la passada edició amb el seu únic i embriagador estil skunk.

Tampoc els noms estatals queden relegats en aquesta 3ª edició del festival. Els portentosos gallecs Chotokoeu s’estrenen en el festival on la música embogeix i prometen enlluernar amb la seua mescla Swing-Ska-DnB-Balkan impossible de no ballar. També els valencians La Trocamba Matanusca comencen a formar part de la família Iboga. La seua espectacular posada en escena amb més d’una desena de prodigis musicals sobre l’escenari fa d’aquesta formació una màquina infalible de provocar cruiximent.

Aquesta llista de noms se sumisca a uns altres ja anunciats com THE BEAT (U.K.), TALC (Itàlia), DELADAP! (Àustria), DUNKELBUNT & THE SECRET SWING SOCIETY (Àustria), N.O.H.A. (Praga), MOVITS! (Suècia), BOHEMIAN BETYARS (Hongria), GYPSY HILL (O.K.) i SPIN ET KÚ (Madrid).

Amb un 65 % del cartell desvetllat, enguany l’Iboga ja es perfila com un dels grans festivals de l’estiu. Tot açò sumat a la gran quantitat d’activitats i sorpreses que promet l’organització ens convida a pensar en bones expectatives per al festival.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €