Estrenem “Cariño A Ratos Lo Avisaste” de La Ranamanca

La Revista Tres deu estrena el nou videoclip dels castellonencs La Ranamanca, la cançó escollida pel grup ha estat “Cariño A Ratos Lo Avisaste” i forma part del nou disc “Cuéntame más“.

Després de completar amb èxit el procés de micromecenatge per finançar l’àlbum, el so de La Ranamanca torna a estar d’actualitat. Un so que té molt a vore amb la gresca del seu directe, la força del qual s’ha traslladat de manera inequívoca a les seues noves composicions, com bé veureu al videoclip, gaudiu-lo!

La Ranamanca Cúentame MásSi sou dels impacients també podeu escoltar “Lluna“, cançó que va estrenar la revista EDR. La presentació en directe del “Cuéntame más” de La Ranamanca serà el 27 Febrer a la Sala Gossip de Vila-real, apunta’t la data.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €