Ismael Serrano aterra a València per presentar “La Llamada”

Ismael Serrano Valencia

La llamada, llançat el passat mes d’octubre, és el novè àlbum de la carrera d’Ismael Serrano i el primer des del fitxatge per Sony Music, on inicia una nova etapa marcada per la cerca de nous sons i experiències.

Amb 25 concerts confirmats combinarà les seues noves composicions amb els temes emblemàtics de la seua carrera. La gira és una aposta renovadora, dinámica i sorprenent en la seua posada en escena, que sens dubte sorprendrà als seus admiradors. A València el podrem veure aquest dissabte al Palau de Congresos, ací pots adquirir l’entrada.

Ismael Serrano acaba de concloure la gravació del videoclip del segon single de la Llamada, “Rebelión en Hamelin“, amb la participació dels seus admiradors a través de les xarxes socials i imatges del públic remeses des de diferents punts de la geografia d’Amèrica Llatina i Espanya.

Produït per ell mateix i Jacob Sureda, La llamada es va posar a la venda el passat 8 d’octubre, per a convertir-se immediatament en l’àlbum més venut en de l’estat espanyol. El seu nom fa referència a les tradicionals cridades del carnestoltes uruguaià, convocades a colp de tambor, però també és una crida a alçar la mirada i celebrar que estem vius i rebels.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €