‘M i les Balenes’ aquest divendres a Burjassot

 

M I LES BALENES_13 (2)

M i Les Balenes és una història que funciona a corda. Una història de joguets vells i rovellats que amaguen les aventures que xiquets i xiquetes del passat inventaren quan jugaren amb ells. Per tant, tots els personatges amaguen una història i totes les seues històries es troben en una sola: M i Les Balenes. Què passa quan als joguets, fets per a jugar, algú els obliga a treballar? Perquè les balenes fan eixos estranys sorolls? Existeixen les vaques voladores? I… qui és M?

Amb la producció a càrrec de Lupa Teatre i Pro21 Cultural arriba a la Casa de la Cultura de Burjassot l’obra M i Les Balenes. Una història diferent, per a totes les edats, sobre la importància de córrer darrere dels propis somnis i no sucumbir als desitjos aliens. L’obra es va estrenar al mes de juliol de l’any passat i des d’aleshores s’ha revelat com una de les estrenes amb més èxit de l’any.

m i les balenesL’entrada a l’espectacle és totalment gratuïta, ja que s’inclou dins del programa d’animació lectora. amb una acurada i divertida posada en escena en què joguines antigues, titelles, música i audiovisual s’uneixen a la paraula en una representació en la qual la curiositat, l’atzar, l’experimentació i la improvisació no faltaran per al delit del petit públic assistent i dels seus papis.

M i els balenes s’articula en dos grans blocs, per una banda, el del joc com a mecanisme d’aprenentatge, en la necessitat de jugar per continuar aprenent, “jugar amb nosaltres mateixos però també, amb els altres”, tal com assenyalen des de la companyia. En el cas de l’altre bloc, el de l’autoconeixement dels nens, tant emocional com social, “treballa amb els conceptes de donar poder la pròpia veu davant de la veu de l’altre, però també, al seu costat”.

Pau Gregori, Sandra Sasera i Mercè Botiga seran els intèrprets de M i els balenes, amb creació i direcció de Xavier Puchades i Guadalupe Sáez.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €